Architecten-Bouwers

Originaliteit in combinatie met een vooraf bepaald budget en een vastgelegde termijn

De formule

Architecten-bouwers is een vereniging zonder winstoogmerk die is opgericht in 1985 met als voornaamste doelstelling: de bouwheer kwaliteitsarchitectuur bieden samen met een waarborg m.b.t. de prijs en de bouwtermijn.

In de formule van architecten-bouwers is de architect uw deskundig vertrouwenspersoon, uw creatieve vakman.
De architect is van a tot z uw raadgever in bouwzaken. In alle fasen van het bouwproces - zelfs al van bij de verkaveling van de bouwgrond of de aankoop ervan - kan u bij hem aankloppen om een beroep te doen op zijn ervaring en advies.

Met een architect van de vzw architecten-bouwers praat en zoekt u tot uw persoonlijk project - op papier staat zoals u het wilt. Rekening houdend met uw smaak, uw stijl en uw budget, maakt de architect één of meer ontwerpen. Samen met hem bepaalt u ook de materialen en technieken die u wenst te gebruiken voor uw huis. Al van bij het begin zal de architect de kostprijs berekenen - u heeft de vrije keuze van de te gebruiken materialen - hij vraagt alle vergunningen voor u aan, contacteert aannemers (ook die aannemers die u wilt), hij neemt de hele technische en financiële rompslomp op zich en door de aangeboden verzekering wordt dit alles omgezet in een waterdichte waarborg.

De verzekering: "globale van de bouwheer"

Dankzij de formule van architecten-bouwers krijgt de bouwheer de mogelijkheid om zich aan gunstvoorwaarden te laten verzekeren tegen het in gebreke blijven van bouwpartners.

De verzekering de globale van de bouwheer beschermt u vanaf de aanvang der werken tot en met de ganse periode van de tien-jarige aansprakelijkheid.

Bekijk hier de pagina van Artesi op Architecten-Bouwers
Image
Image

Start jouw project

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen als u een architectuurproject hebt dat binnen de kortste keren moet worden uitgevoerd, volgens de nieuwste ontwerpnormen en uitstekende kwaliteit van het werk

Contact